Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας 1-0: Ο Ευθυμίου είχε (ξανά) τη λύση!

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Super League 2. Σκόρερ ξανά ο Ευθυμίου για τους «κυανέρυθρους» που πλέον βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Δοκάρι με τον Χατζή (52') είχαν οι φιλοξενούμενοι. 

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας 1-0: Ο Ευθυμίου είχε (ξανά) τη λύση!

Είπαμε… ήρθαν για να μείνουν! Μετά την καλή εμφάνιση και τον βαθμό στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή (1-1), τα Τρίκαλα επικράτησαν με το ισχνό 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στην έδρας τους και ανέβηκαν στην κορυφή της Super League 2. Πρώτη ήττα για την ομάδα της Λάρισας, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα.

Για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής ο Ευθυμίου αλλά και ο κόουτς του ΑΟΤ, Απόστολος Χαραλαμπίδης που με τις αλλαγές του στην ανάπαυλα άλλαξε το ματς. Εξαιρετικός ο τερματοφύλακας των νικητών, Γιακουμής που… κατέβασε ρολά! Δοκάρι οι «μπλε» με τον Χατζή (51’)

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει πολλά πράγματα. Τα Τρίκαλα δεν μπορούσαν να κρατήσουν για πολύ τη μπάλα με τον Απόλλωνα να έχει τη στιγμή του στο 24’ αλλά ο Γιακουμής επενέβη σωτήρια. Οι «μπλε» είχαν την υπεροχή χωρίς ωστόσο να γίνουν ουσιαστικοί. Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος άλλαξε άρδην.

Ο Χαραλαμπίδης προχώρησε σε διπλή αλλαγή και όπως στην Πάτρα έτσι και χθες, οι παίκτες τον δικαίωσαν. Ο Ευθυμίου με την πρώτη του επαφή έγινε επικίνδυνος και «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» στο 51’. Συγκεκριμένα πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το συγκρότημα του Μάγγου απάντησε άμεσα με τον Χατζή του οποίου η κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι αλλά ήταν η ώρα ο Ευθυμίου να πάρει (ξανά) το… όπλο του! Ο βραχύσωμος επιθετικός των «κυανέρυθρων» πήρε την πάσα από τον Πέλκα, δεν έπεσε από τα μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Τάλισον.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους, προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Γιακουμή. Ο πορτιέρε τον γηπεδούχων απέκρουσε το σουτ του Λίταινα (75’).

Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ:
Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46’ Σιλβάνος), Παπαγεωργίου, Πέλκας (87’ Ζώγκος), Ντιαλόσι, Σταματής (81’ Ελευθεριάδης), Αλμπάνης (46’ Ευθυμίου).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τάλισον, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας, Μπάλλας, Χατζής, Τζοβάρας (67’ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Μπαστιάνος (80’ Μπαλαγιάννης).