ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την Τούμπα

Την καλύτερη δυνατή του ενδεκάδα επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την Τούμπα

Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε δοκιμάζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θέλουν να εξασφαλίσουν ένα σκορ που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν την πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οριστικά με Τζολάκη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει σχέση με εκείνο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και πήρε τη νίκη αυξάνοντας τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» μπορεί να είναι φορτωμένο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υποτιμάει ούτε τον θεσμό του Κυπέλλου.

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια - ξυλοδαρμός Καρυπίδη! (vid)

Θέλει την πρόκριση στον τελικό και φυσικά θέλει και τρόπαιο. Αυτό φαίνεται και από την ενδεκάδα που επέλεξε να παρατάξει στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει το καλύτερο του σχήμα και χωρίς να προχωράει σε μεγάλες αλλαγές.

Κωνσταντίνος Τζολάκης, όπως Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Μπάλας Μέγερι

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα ο Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Ελαμπντελαουί θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στο αριστερό. Σεμέδο και Σισέ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρόλευκων» με τον Μαρτίνς να δίνει ανάσες στον Μπα.

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή και επίθεση στον πάγκο και σε παράγοντα του Άρη μετά το 2-1

Στα χαφ γι’ ακόμα μία φορά θα εμπιστευτεί την τριάδα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά. Στα άκρα της επίθεσης από τη μία πλευρά θα παίξει ο Βαλμπουενά και από την άλλη ο Μασούρας, ενώ για την κορυφή επέλεξε τον Χασάν ξεκουράζοντας τον πρώτο του σκόρερ, τον Ελ Αραμπί.