Κύπελλο Ελλάδος: Με Λαμία ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός - Λαμία (12/2, 18:00) και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (12/2, 20:00) οι δυο πρώτες ρεβάνς που θα διεξαχθούν για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Με Λαμία ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Μετά τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, την Τετάρτη 12/2 πραγματοποιούνται και δύο αγώνες ρεβάνς.

Στο πρώτο χρονικό ματς της ημέρας (18:00), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) με τους Φθιώτες στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Γι' αυτό το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στην ενδεκάδα κάποιους βασικούς, παρά το γεγονός ότι επίκειται και το πρώτο ματς με την Άρσεναλ, αφού η ομάδα του Άκη Μάντζιου που παραδοσιακά τους δυσκολεύει θα κοιτάξει να επαναλάβει την περσινή έκπληξη.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας (12/2, 20:00) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων τις τελευταίες 10 μέρες. Οι Θεσσαλονίκεις κέρδισαν το 2-0 τον πρώτο αγώνα, σε ένα ματς που οι «πράσινοι» είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία και το VAR.

Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός πολλούς παίκτες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δίνοντας προτεραιότητα στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού θα επιχειρήσει χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα αλλά με τον κόσμο στο πλευρό της να φτάσει στην ανατροπή.

Από την άλλη, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα, κατεβαίνοντας στην Αθήνα με τους Δημήτρη Πέλκα και Γιαννούλη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος:

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:

Τρίτη 4/2
Λαμία - Ολυμπιακός 0-0

Τετάρτη 5/2
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Πέμπτη 6/2
Άρης - Ατρόμητος 0-0

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:

Τετάρτη 12/2
18:00 Ολυμπιακός - Λαμία
22:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Πέμπτη 13/2
19:00 Ατρόμητος - Άρης

Τετάρτη 19/2
18:15 ΑΕΚ - Παναιτωλικός