Ολυμπιακός: Ποιοι «βασικοί» θα παίξουν στη ρεβάνς με Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσει στον επαναληπτικό με την Λαμία (12/2, 18:00) και ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ολυμπιακός: Ποιοι «βασικοί» θα παίξουν στη ρεβάνς με Λαμία

Το 0-0 του πρώτου αγώνα με την Λαμία και σε συνδυασμό με τους τιμωρημένους παίκτες που έχει δηλώσει ο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/2, 19.30), υποχρεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους θεωρητικά «βασικούς» στη ρεβάνς με την ομάδα του Άκη Μάντζιου την Τετάρτη (12/2, 18.00).

Οι Γκιγιέρμε, Μασούρας και Τσιμίκας έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους». Οπότε, ο Μαρτίνς θα τους ξεκινήσει στον επαναληπτικό με την Λαμία. Αν ο Ομάρ δεν δεχόταν την κόκκινη στο Περιστέρι, τότε και ο Νορβηγός θα έπαιρνε φανέλα βασικού στο παιχνίδι Κυπέλλου.

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και υπάρχει εξήγηση για τη σκέψη που έχει κάνει ο Μαρτίνς να ξεκινήσει τον Μαροκινό. Ο Ελ Αραμπί θα παίξει δεδομένα βασικός με Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη (20/2), με ΠΑΟΚ στην Τούμπα (23/2) και με Άρσεναλ στο Λονδίνο (27/2). Επειδή ο επαναληπτικός με την Λαμία είναι ειδικών συνθηκών και επειδή η Λαμία είναι πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα από τον Πανιώνιο, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μαροκινό την Τετάρτη (12/2), στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες να τον «καλύψει» ο Χασάν και ο Ελ Αραμπί να πάει όσο το δυνατόν πιο φρέσκος στην τριάδα – φωτιά με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ, Άρσεναλ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους θεωρητικά «βασικούς», περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Τρίτης (11/2).