Παναθηναϊκός για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ: Λειτούργησε το VAR στο Κύπελλο;»

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε με ειρωνικό τρόπο τα παράπονά του για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2-0) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Παναθηναϊκός για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ: Λειτούργησε το VAR στο Κύπελλο;»

Βράζουν στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Ελβετού Σάντρο Σέρερ θεωρώντας ότι με το «ανύπαρκτο πέναλτι» που έδωσε (σημ: για το 1-0) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Δώνης: Δεν υπήρχε πέναλτι

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι «το πέναλτι που δόθηκε και το είδα πριν από λίγο, δεν υπάρχει και έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ».

O Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο VAR τι έκανε;»

Ο Εμάνουελ Ινσούα που υπήρξε πρωταγωνιστής στην επίμαχη φάση δήλωσε από την πλευρά του: «Βρήκα τη μπάλα, στη συνέχεια ίσως βρήκα λίγο και τον αντίπαλο (σημ: Πέλκα). Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια»

Ινσούα για το πέναλτι: «Εγώ την μπάλα χτύπησα» (vid)

Θέση για τη διαιτησία πήρε -με λίγη καθυστέρηση είναι αλήθεια- η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έκανε γνωστό: «Η διαιτησία του χθεσινού αγώνα με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος μας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αναρωτιόμαστε εάν όντως τελικά λειτούργησε το VAR, όπως λειτουργεί στους αγώνες του πρωταθλήματος...»