Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ απείλησε με αποχώρηση!

Ο ΠΑΟΚ, απείλησε με αποχώρηση όταν  η Αστυνομία ζήτησε να μειωθεί κι άλλο ο αριθμός των προσκλήσεων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ απείλησε με αποχώρηση!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η δεύτερη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου. Όλες οι πλευρές κάθισαν ξανά στο τραπέζι, μετά από τις ενστάσεις της Αστυνομίας για τις προσκλήσεις που συμφωνήθηκε στην πρώτη σύσκεψη να πάρουν οι ΠΑΕ και η ΕΠΟ.

Η αρχική απόφαση ήταν για συνολικά 1.040 προσκλήσεις: από 120 σε κάθε ομάδα, άλλες 600 στην ΕΠΟ και οι άλλες 200 να μοιραστούν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τους συγγενείς τους (εκατό και εκατό.)

Η Αστυνομία όμως παρουσίασε τους προβληματισμούς της για τις συνολικά 1040 προσκλήσεις και ζήτησε να πάρει από 60 η κάθε ομάδα και 150 η ΕΠΟ!

Ο ΠΑΟΚ έκανε άμεσα την ένστασή του, με τους εκπροσώπους του να ξεκαθαρίζουν πως δεν μπαίνουν καν σε τέτοια συζήτηση και πως θα αποχωρήσουν αν δεν τηρηθούν τα ήδη συμφωνηθέντα!

Μετά από αυτή την αντίδραση, η Αστυνομία εγκατέλειψε τα αιτήματά της και τελικά τα πράγματα παραμένουν όπως αρχικά είχαν συμφωνηθεί.

Τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα, γιατί τίποτε δεν πρέπει να αποκλείουμε πια σε αυτό το νέο σίριαλ…