«Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβαινε στον τελικό του Κυπέλλου αν...»

O ΠΑΟΚ κατέθεσε δική του πρόταση για την παρουσία οπαδών στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ενώ προέβη και σε μια αποκάλυψη...

«Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβαινε στον τελικό του Κυπέλλου αν...»

Μετά από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί δίχως οπαδούς.

Στη σημερινή (7/5) σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ αποφασίστηκε ο αριθμός των προσκλήσεων που θα εκδοθούν για τον αγώνα. Συγκεκριμένα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα πάρουν από 120 ενώ η ΕΠΟ 600.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο, κατέθεσε δική του πρόταση στη σύσκεψη. Όπως αποκάλυψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε να πάρουν από 1000 προσκλήσεις οι δυο φιναλίστ.

«Έχουμε επαναλάβει -και το κάναμε και μέσα- την πρόταση μας γιατί δεν μπορεί να γίνει με 1.000 άτομα για παράδειγμα. Όχι ότι θα ήταν λύση. Γιατί δεν μπορεί να έχουν χίλια άτομα στα “πέταλα”, να υπάρχει τουλάχιστον μια ψευδαίσθηση κόσμου στο γήπεδο. Δεν εισακούστηκε η πρόταση μας».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη και σε μια αποκάλυψη: «Αν δεν ήταν οι ποινές όπως είναι τώρα και ήταν όπως το 2016 θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε στον τελικό. Τώρα είναι διαφορετικό το μομέντουμ» είπε.