Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και Λαμία για το τελευταίο «εισιτήριο»

Μετά την πρόκριση των ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία (28/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) στον τελευταίο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και Λαμία για το τελευταίο «εισιτήριο»

Ολοκληρώνονται τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λαμία στο Καραϊσκάκη (28/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο, εκτός έδρας αγώνα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με την ομάδα της Φθιώτιδας (3-3) και καλούνται στο σπίτι τους να εξασφαλίσουν την πρόκριση και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

O Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά στο ματς με τη Λαμία, ωστόσο μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα που θεωρείται πολύ πιθανή αυτή του Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος, εφόσον χρησιμοποιηθεί, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη».

Ο Μάκης Χάβος από την άλλη, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς έξι βασικούς στο Φάληρο. Συγκεκριμένα, πέραν των τραυματιών Ελίνι Δημούτσου και Χερόνιμο Μπαράλες, εκτός έμειναν οι Νίκος Μελίσσας, Ντάνιελ Αντέτζο, Πίτι και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα για τα προημιτελικά:

Τρίτη 26/2
ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0 (4-0)

Τετάρτη 27/2
Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 4-1 (5-1)
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-2 (6-4)

Πέμπτη 28/2
19:30 Ολυμπιακός - Λαμία (3-3)