ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Εύκολα κι απλά στους «4» (vid)

Χωρίς κόπο πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ΑΕΚ. Της πήγαν όλα πρίμα (3-0) στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Εύκολα κι απλά στους «4» (vid)

Δύο γρήγορα τέρματα σε κάθε ημίχρονο και το βράδυ στο ΟΑΚΑ έγινε εύκολο. Τελικό σκορ 3-0 με τον Μάνταλο να σημαδεύει δύο φορές σωστά (51’, 71’) και τον Πόνσε μία (11’). Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και τρία (!) δοκάρια με τους Γκάλο (8’), Λιβάγια (44’), Μάνταλο (55’)!

Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Πόνσε. Ο Γκάλο εκτέλεσε πλάγιο με δύναμη, οι Ρισβάνης και Χατζηισαΐας συγκρούστηκαν στον αέρα αποτυγχάνοντας να απομακρύνουν την μπάλα, αυτή στρώνεται στον Αργεντινό πλάγια δεξιά στην περιοχή που με έξοχο φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Θεοδωράκη για το 1-0.

Στο 51’ ο Σάκιτς εκτελεί πλάγιο από θέση πίσω δεξιά, ο Αλέφ θα πάρει την κεφαλιά από τον Ρισβάνη, ο Λιβάγια θα πάρει άλλη μία και ο Μάνταλος στην περιοχή με προβολή κάνει το 2-0. Στον ύπνο πιάστηκαν Κατράνης και Καρασαλίδης.

Τέλος, στο 71’ Λιβάγια και Μάνταλος θα συνδυαστούν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να από κοντά να διαμορφώνει το τελικό το 3-0!

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Τσόσιτς - Ρισβάνης

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς (81΄ Σβάρνας), Οικονόμου, Μπακάκης,Σιμόες (75΄ Κρίστιτσιτς), Αλέφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια (84΄ Μπογέ), Πόνσε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας (46΄ Κατράνης), Καρασαλίδης (73΄ Στρούγγης), Ρισβάνης, Μπρούνο, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Ουάρντα (76΄ Μανούσος), Κουλούρης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα