Λαμία: Με απουσίες η αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το «Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 3-3 του ΔΑΚ. Ποιοι βασικοί έμειναν εκτός επιλογών.

Λαμία: Με απουσίες η αποστολή για Ολυμπιακό

Με απουσίες η αποστολή της Λαμίας ενόψει του αυριανού (28/2) επαναληπτικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αρκετούς ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους προφυλάξει για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, όπως έχει επισημάνει ο Έλληνας τεχνικός, έχει εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ του.

Έτσι λοιπόν, μετά από τη σημερινή πρωινή προπόνηση ανακοινώθηκαν οι εκλεκτοί του. Αναλυτικά: Σαράνοφ, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Τομάς, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Στη Φθιώτιδα παρέμειναν οι Μελίσσας, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Πίτι και Μπαράλες. Όλοι τους αποτελούν ποδοσφαιριστές της πρώτης γραμμής, αλλά θα ξεκουραστούν για να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μια πιθανή ενδεκάδα αύριο στη ρεβάνς του 3-3, είναι: Ο Σαράνοφ στο τέρμα, οι Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Καρυπίδης, Βάντερσον στην άμυνα, οι Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Καραμάνο, Ασούμπρε, Τομάς στη μεσαία γραμμή και μπροστά ο Τσούκαλος.

Οι Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν και Ασίγκμπα συγκεντρώνουν επίσης πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα..