Άρης: Απαίτηση Κυπέλλου!

Ο κόσμος του Άρη έδωσε δυναμικό παρών στην ανοιχτή προπόνηση πριν από την αναχώρηση για τον Βόλο και τον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Απαγόρευση της Αστυνομίας στη συνοδεία της αποστολής. 

Άρης: Απαίτηση Κυπέλλου!

Ο κόσμος του Άρη βρέθηκε μαζικά στο «Κλ. Βικελίδης» και ζήτησε από την ομάδα του Άκη Μάντζιου να κάνει το παν για να φέρει το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, νικώντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Βόλου (25/5).

Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις έντονες παροτρύνσεις του κόσμου τους και γνώρισαν την αποθέωση, όπως και κατανόησαν τη σημασία που έχει για τον κόσμο της ομάδας αυτό το τρόπαιο. Αυτό που όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι του Άρη πρέπει να βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου στο μνημείο του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Εν τω μεταξύ η Αστυνομία απαγόρευσε τη μηχανοκίνητη συνοδεία οπαδών του Άρη στο ξεκίνημα της αναχώρησης της αποστολή την Πέμπτη (23/5) για τον Βόλο για λόγους ασφαλείας.

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε εποχούμενης-μηχανοκίνητης πορείας, από την 13:00΄ ώρα της 23/05/2024 έως την 20:00΄ ώρα της 23/05/2024, φιλάθλων, οργανωμένων οπαδών και υποστηρικτών της Ομάδας του ΑΡΗ στο σύνολο της περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνοδεύσουν τα μέλη της αθλητικής αποστολής της ως άνω ομάδας ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, ενόψει της αναχώρησης της αθλητικής αποστολής της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ την 23-05-2024, από το Προπονητικό Κέντρο της ομάδας του ΑΡΗ που βρίσκεται στο Νέο Ρύσιο, με προορισμό την πόλη του Βόλου, λόγω της επικείμενης διεξαγωγής του αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας (τελικός) μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ το Σάββατο 25/05/2024 στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ, καθώς, δεδομένων των παραγόντων και των λοιπών περιστάσεων που συνθέτουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, από την πραγματοποίηση της εν λόγω εποχούμενης- μηχανοκίνητης πορείας ή περισσοτέρων τέτοιων πορειών: α) επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της ιδιοκτησίας και της πολιτειακής εξουσίας και β) απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών και της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων στις συγκεκριμένες περιοχές».