Ολυμπιακός: Γυρίζει ο Γιόβετιτς και αποφασίζει ο Καρβαλιάλ για Λεωφόρο

Ο Στέφαν Γιόβετιτς τέθηκε στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για το ντέρμπι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (10/1).

Ολυμπιακός: Γυρίζει ο Γιόβετιτς και αποφασίζει ο Καρβαλιάλ για Λεωφόρο

Ο Στέφαν Γιόβετιτς που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις παραμονή του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, τέθηκε στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του Μαυροβούνιου επιθετικού δεν ήταν τόσο σοβαρός και πλέον είναι στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού των Πειραιωτών αν θα τον ξεκινήσει ή όχι.

Ο Φραν Ναβάρο άφησε ικανοποιημένο τον Καρβαλιάλ στο ματς με την ΑΕΚ, βάσει των όσων έκανε στο χορτάρι του Καραϊσκάκη αναλογικά με τη μόλις μίας εβδομάδας παρουσία του στην Ελλάδα.

Είναι ανοικτό πάντως ο Γιόβετιτς να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη (9/1), εκεί όπου ο Καρβαλιάλ αναμένεται να δείξει αν έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Πορτογάλος θα τα βάλει κάτω με τους συνεργάτες του και αναλόγως θα πράξει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατανάλωσαν αρκετή ενέργεια στο ματς με την ΑΕΚ και το τεχνικό τιμ δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο να απειληθεί κάποιος με έναν μυικό τραυματισμό.

Το σημαντικό για τον Καρβαλιάλ είναι ότι ο Γιόβετιτς είναι στη διάθεσή του, εν αντιθέσει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που θα απουσιάσει - εκτός απροόπτου - και απο το ντέρμπι του «Απ. Νικολαϊδης».