Αναστασίου: «Κρατάμε το αποτέλεσμα» (vid)

Μόνο το αποτέλεσμα κρατά ο Γιάννης Αναστασίου από τη νίκη του Παναιτωλικού στην έδρα του Νίκης Βόλου με 1-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναστασίου: «Κρατάμε το αποτέλεσμα» (vid)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Βόλου με 1-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε μόνο στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός 0-1: Απόλυτο φαβορί με Ντουάρτε

Ο Έλληνας προπονητής είπε στην Cosmote TV: «Όταν παίζεις δύο παιχνίδια, σημαντικό είναι και το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές απουσίες με τραυματισμούς, θέλαμε να βάλουμε και κάποιους παίκτες σε ρυθμό για να τους έχουμε σιγά-σιγά όλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, αρκετά παιδιά ψάχνονται ακόμη, κρατάμε το αποτέλεσμα. Από κάποιους είδα όσα περίμενα, από κάποιους άλλους όχι, είναι μαραθώνιος κάποια παιδιά θέλουν στήριξη. Είναι δύσκολο για κάποιους που έλειπαν καιρό. Τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν την ψυχολογία της ομάδας.

Η ρεβάνς θα γίνει μετά από τρία σημαντικά παιχνίδια. Θα δούμε την κατάσταση των παικτών μας, το τελευταίο παιχνίδι μετά από τρία δύσκολα για το πρωτάθλημα θα είναι το πιο δύσκολο. Αν θέλουμε όμως να προχωρήσουμε πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία και την απαραίτητη προσήλωση».