Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης για Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (highlights)

Ο Ολυμπιακός, ο Βόλος, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς νίκησαν τα πρώτα παιχνίδια, ενώ τον πρώτο λόγο έχει και ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-2.

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης για Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (highlights)

Με δύο νίκες ξεκίνησε η δράση του φετινού Κυπέλλου το οποίο διεξάγεται με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League 1. Ο Βόλος επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ ο Άρης επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον οι δύο ομάδες θα υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα στις ρεβάνς προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ καθώς πήρε άνετα τη νίκη με 5-0 και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακού που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού με 3-0.

Η πρώτη ημέρα του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο μοναδικό παιχνίδι της Πέμπτης (21/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος έμειναν στο 2-2, με τους Περιστεριώτες να έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς λόγω των εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά το προφίλ του Κυπέλλου Ελλάδας:

Βόλος - ΟΦΗ 2-0 (52' Μαρτίνες, 85' Μήτογλου)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (69' Μαντσίνι, 75' Μπερτόγλιο)

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0 (9', 23', 74' Τζόλης, 47' Κρμέντσικ, 55' Ίνγκασον)

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (20' Μπρούμα, 65' Βρουσάι, 85' Σισέ)

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0 (7' Σιμάνσκι, 88' Γκαρσία)

Πέμπτη (21/1)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-2 (33' Ελευθεριάδης, 68' Λεό - 24' Στρούγγης, 44' Γούτας)