Νίκησε τον κορονοϊό ο πρόεδρος του Πόρου

Ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, βγήκε νικητής από τη μάχη με την πανδημία.  

Νίκησε τον κορονοϊό ο πρόεδρος του Πόρου

Θετικά είναι τα νέα από τις τάξεις του Πόρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας Γιάννης Ασσαριωτάκης που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, βγήκε νικητής από την μάχη με την πανδημία.

Θετικός στον κορονοϊό πρόεδρος ομάδας Γ΄ Εθνικής

Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου βρισκόταν στη Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, όπου και βρέθηκε θετικός στον ιό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω σόσιαλ μίντια, κατάφερε να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Ασσαριωτάκης: «Πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο»

Μάλιστα στο μήνυμα του στην σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Ασσαριωτάκης ανέφερε πως ο ιός δεν είναι ανίκητος, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ασσαριωτάκης έγραψε: «Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Η ψυχολογική υποστήριξη που πήρα από την αγάπη που μου δώσατε με έβγαλε νικητή! Covid 19 δεν είσαι ανίκητος! Δώστε αγάπη κάνει καλό»!