Ασσαριωτάκης: «Πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο»

O πρόεδρος του Πόρου που διαγνώστηκε με κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στη Γαλλία, είπε πως εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και άντλησε τεράστια δύναμη

 

Ασσαριωτάκης: «Πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο»

Ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης, βρισκόταν στη Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους και χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και τώρα είναι σε «καραντίνα» στο Παρίσι προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο ίδιος μίλησε για το πώς περνούν οι μέρες στην απομόνωση και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον φονικό ιό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Το παλεύω καθημερινά, μετράω τις ημέρες για να τελειώσει κι αυτή η περιπέτεια. Το σώμα μου έχει κουραστεί από τον μεγάλο βήχα. Οι νύχτες είναι δύσκολες. Μόλις βραδιάσει γίνονται δυσκολότερα τα συμπτώματα. Αν έμενα μέσα δεν θα το πάθαινα. Ας το καταλάβουν όλοι λοιπόν ότι πρέπει να μένουμε στο σπίτι. Φυσικά η κατάσταση είναι δυσκολότερη όταν είσαι μακριά από τους αγαπημένους σου και τον τόπο σου.

Για να το ξεπεράσεις αυτό χρειάζεται καλή ζωή, ζεστά ροφήματα, καλή ψυχολογία. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση γιατί μου ρίχνει το ηθικό και δεν χρειάζεται. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό μου. Η δύναμη που πήρα ήταν τεράστια από την αγάπη που έλαβα. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι και τους ευχαριστώ για μια ακόμα φορά».