Κορονοϊός: Θετικός ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασαριωτάκης

Την είδηση ότι είναι θετικός στον κορονοϊό έκανε γνωστή μέσω της σελίδας του στο Facebook ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασαριωτάκης.

 

Κορονοϊός: Θετικός ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασαριωτάκης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασαριωτάκης.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω της σελίδας του στο Facebook ο πρόεδρος της ομάδας της Κρήτης, Γιάννης Ασαριωτάκης.

Ένα ακόμη θετικό κρούσμα του κορονοϊού στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πόρου, Γιάννης Ασαριωτάκης, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία, έκανε γνωστό με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως βρίσκεται σε καραντίνα και ελπίζει να μην χειροτερέψει η κατάστασή του.

«Έχω αντέξει σε πολλά , ελπίζω να μην σοβαρέψει η κατάσταση μου και να ξαναδώ τα παιδιά μου. Ένατη μέρα! Θα μπορούσα να επιστρέψω αλλά αγαπώ τον τόπο μου κι έμεινα στη Γαλλία» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος της ομάδας του Πόρου.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση της ομάδας της Κρήτης όπου αναφέρει πως όλων η σκέψη είναι στον πρόεδρο, Γιάννη Ασαριωτάκη.

«Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. Ευχές για ταχεία ανάρρωση από όλα τα μέλη του Πόρου και γρήγορα να βρεθεί και πάλι κοντά μας» αναφέρει στην ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η διοίκηση των Κρητικών.

Ο Πόρος είναι ομάδα του Ηρακλείου και πέρσι τον Μάιο έκανε την έκπληξη και για πρώτη φορά στέφθηκε πρωταθλητής, εξασφαλίζοντας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.