Αυτός είναι ο Κώστας Ρούπτσος που πήρε τον Πανιώνιο

Ποιος είναι ο Κώστας Ρούπτσος που πήρε τον Πανιώνιο και ποια η ισχυρή εταιρία InDigital.

Αυτός είναι ο Κώστας Ρούπτσος που πήρε τον Πανιώνιο

Η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου υπερψήφισε την πρόταση της InDigital και η ομάδα της Νέας Σμύρνης γυρίζει σελίδα στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εταιρεία που πήρε πλέον στα χέρια της τον Πανιώνιο ιδρύθηκε το 2000 και είναι αμιγώς ελληνική με Έλληνες επιχειρηματίες. Δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και της ανάπτυξης ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Μέχρι σήμερα έχει επενδύσει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τμ. που διαθέτει στα Βριλήσσια Αττικής αποτελούν ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα δεδομένων στην Ελλάδα.

Κύριος μέτοχος και νόμιμος εκπρόσωπος του ομίλους από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου είναι ο Κώστας Ρούπτσος, ο οποίος έδωσε το παρών και στη Γενική Συνέλευση αναλύοντας το πλάνο του.

Ο κ. Ρούπτσος είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το VAR, ενώ είναι αυτός που εισηγήθηκε και επιμελήθηκε στην οργάνωση του gov.gr. Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο κρατάει χρόνια, αλλά τώρα θέλησε να πάρει στα χέρια του τον Πανιώνιο. Ο Κώστας Ρούπτσος έχει διατελέσει προπονητής στον Νεοπεντελικό, στο Χαλάνδρι και στον Κένταυρο Βριλησσίων.

Η InDigital είναι πανίσχυρη εταιρία στον χώρο των ψηφιακών και ανέλαβε και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΕΠΟ σε ορίζοντα πενταετίας. Ακόμη έχει αναλάβει σχετικά έργα για το Μουσείο της Ακρόπολης, την ψηφιοποίηση του Αγίου Όρους και πολλές ακόμα μικρότερες υλοποιήσεις σε δήμους και μουσεία.