Πιερικός: Κράτησε στο τιμόνι τον Καμπερίδη

Η διοίκηση του Πιερικού ανανέωσε την συνεργασία της με τον τεχνικό, Γιώργο Καμπερίδη

Πιερικός: Κράτησε στο τιμόνι τον Καμπερίδη

Μαζί θα πορευθούν και στο νέο πρωτάθλημα, ο Πιερικός και ο τεχνικός Γιώργος Καμπερίδης. Η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη από την δουλειά του και του εμπιστεύθηκε τις τύχες του συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στη συγκέντρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Πιερικού τέθηκαν θέματα που απασχολούν τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, με σημαντικότερα την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ένταξη στο μητρώο αθλητικών συλλόγων της ΓΓΑ, δημιουργία ρόστερ νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έναρξη προετοιμασίας, ορισμός υπευθύνων σε θέσεις που θα τρέξουν τόσο το αγωνιστικό τμήμα όσο και αυτό της ακαδημίας κλπ).

Στην θέση του παραμένει ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Καμπερίδης. Δίπλα του τεχνικός διευθυντής ο Σάκης Κωτσιόπουλος και γενικός διευθυντής ο Μπάμπης Πεΐδης. Τον συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος θα αποτελέσει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

Παρελθόν αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Μανώλης Μπατσαράς και Σάββας Ταταρίδης, με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία. Τέλος, πιθανότερη ημερομηνία για το πρώτο ραντεβού και την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, δόθηκε η 26η Ιουλίου».