Γουλβς - Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Μαξ Κίλμαν για το ματς και την ολοκλήρωση της σεζόν

O αμυντικός της Γουλβς Μαξ Κίλμαν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την εμπειρία ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών αλλά και το πόσο θέλουν όλοι στην Αγγλική ομάδα να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Μαξ Κίλμαν για το ματς και την ολοκλήρωση της σεζόν

O Μαξ Κίλμαν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την εμπειρία ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών αλλά και το πόσο θέλουν όλοι στη Γουλβς να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο 22χρονος αμυντικός, ήταν στον πάγκο στον αγώνα της Γουλβς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και έζησε από πρώτο χέρι έναν αγώνα του Europa League χωρίς θεατές.

«Όλοι μας θέλουμε να τελειώσει η σεζόν. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να διεξαχθούν οι αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών. Σίγουρα θα ήταν περίεργο. Το ζήσαμε εμείς. Το παιχνίδι που παίξαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Αθήνα, ήταν χωρίς θεατές και ομολογώ πως ήταν περίεργο για όλους μας.

Ένιωσα κάποια στιγμή, βλέποντας το ματς από τον πάγκο, πως ήταν σαν ένα προπονητικό διπλό. Σαν φιλικό προετοιμασίας. Θα ήταν πολύ διαφορετικό να ζήσουμε κάτι ανάλογο, ειδικά σε έναν αγώνα της Premier League. Βέβαια αυτό που όλοι θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει η σεζόν.

Το Europa League το απόλαυσα. Είναι υπέροχο. Συγκρίνοντάς το με το πρωτάθλημα στην Αγγλία, σίγουρα είναι διαφορετικό.Παίζεις την Πέμπτη και μπορεί να έχεις δώσει κι άλλο αγώνα τις προηγούμενες μέρες για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη το ματς είναι διαφορετικό. Έχει τακτική και εξακολουθεί να είναι υψηλής ποιότητας» τόνισε ο 22χρονος αμυντικός της Γουλβς.

Ο Μαξ Κίλμαν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

«Ήταν υπέροχος, για να είμαι ειλικρινής. Όταν ήρθα πριν από ενάμισι χρόνο στην ομάδα, μου είπε ότι έπρεπε να βελτιώσω ακόμη στοιχεία στο παιχνίδι μου.

Συμφώνησα απόλυτα μαζί του. Έπρεπε να γίνω πιο δυνατός και πιο κινητικός. Έπρεπε να προσαρμοστώ στο ρυθμό του παιχνιδιού της ομάδας. Όλοι με βοήθησαν και συνεχίζουν να με βοηθούν.

Ακόμα αισθάνομαι ότι έχω πολλά να βελτιώσω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».