Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της Θύρας-7 έξω από το Καραϊσκάκης. Επικράτησε η λογική

Tελικά επικράτησε η λογική και η Θύρα 7 ματαίωσε την συγκέντρωση έξω από το Καραϊσκάκης, πριν από το ματς Ολυμπιακός-Γουλβς.

 Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της Θύρας-7 έξω από το Καραϊσκάκης. Επικράτησε  η λογική

Η Θύρα 7 την Τετάρτη με ανακοίνωση της είχε καλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για αρχή να αποθεώσει την αποστολή κατά την άφιξη της.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» σχεδίαζαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα να μείνουν εκτός γηπέδου προκειμένου με τις φωνές τους να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι θα δώσουν αυτό το ματς μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών, ωστόσο, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές κράτησαν υπεύθυνη στάση και με νέα τους ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως ακυρώνεται το μάζεμα έξω από το φαληρικό γήπεδο. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πειθάρχησαν στις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών και με τη σειρά τους βοηθούν στον περιορισμό του κορονοϊού βάζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία τη δική τους και των διπλανών τους.

Το κάλεσμα:

ΑΥΡΙΟ μαζευόμαστε από τις 19:30 στο Πάρκιν του Καραϊσκάκη να υποδεχθουμε τον ΘΡΥΛΟ όπως πρέπει.Στη συνέχεια,δεν φεύγει κανείς,μένουμε στο ναό και παρακολουθούμε το παιχνίδι με τον τρόπο που ΞΕΡΕΙ Η 7!
Για λεπτομέρειες, ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ

Και η ακύρωση

Υπήρχε βέβαια και η έκκληση του εισαγγελέα για ποινικές ευθύνες όσων δεν τηρούν τα μέτρα.

Κορονοϊός: Μέχρι και ισόβια για όσους παραβιάζουν τα μέτρα περιορισμού!