Τσιμίκας: «Στην Ουκρανία για την πρόκριση»

Ο διεθνής μπακ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Ντιναμό και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και στη ρεβάνς.

Τσιμίκας: «Στην Ουκρανία για την πρόκριση»

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Κίεβο. Οι Πειραιώτες αν και στο πρώτο μέρος είχαν ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν και να σημειώσουν κι άλλα γκολ προκειμένου να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου τους.

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου μίλησε στη Nova τονίζοντας πως η ομάδα του Πειραιά θα πάει στην Ουκρανία για να πάρει την πρόκριση.

«Επιβάλαμε το ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε ότι μέσα στο κάστρο μας είναι δύσκολο κάποιος να πάρει πόντο, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη, υπάρχει και ο επαναληπτικός και πάμε εκεί για την πρόκριση.

Πρώτα κοιτάμε το ματς με την ΑΕΚ που για εμάς είναι πολύ σημαντικό, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να νικάμε όλα τα ματς, γι' αυτό παίζουν όλοι για να είναι έτοιμοι, όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση, μπορεί να νικήσεις, μπορεί να χάσεις, είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύω στην ομάδα, πάμε εκεί μόνο για την πρόκριση», ήταν τα λόγια του.