Έτσι έχει πάρει όλα τα ματς στο Καραϊσκάκη

Τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, και πως έφτασε σε νίκες.

Έτσι έχει πάρει όλα τα ματς στο Καραϊσκάκη

Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου. Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Μέχρι τώρα στην Ευρώπη τα έχουν καταφέρει περίφημα τόσο στον όμιλο όσο και στα νοκ άουτ ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να μπαίνει δυνατά στο γήπεδο και να τελειώνει γρήγορα τα ματς. Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν μπορούσε να το κάνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το έκανε στην Ευρώπη.

Με τη Λουκέρνη στο 10’ έγινε το 1-0 από τον Λάζαρο. Στο 32’ ο Λάζαρος έκανε το 2-0 και στο 33’ ο Γκερέρο το 3-0 σε ένα ματς που έληξε τελικά 4-0.

Με τη Μπέρνλι στο 19’ ο Φορτούνης έκανε το 1-0. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, αλλά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1.

Με τη Ντουντελάνζ το σκορ άνοιξε στο 6’ από τον Τοροσίδη για να ακολουθήσει στο 15’ ο Φορτούνης για το 2-0. Στο 26’ ο Λάζαρος έκανε το 3-0 και στο 36’ ο Φορτούνης το 4-0. Αυτό το ματς ο Ολυμπιακός το πήρε με σκορ 5-1.

Με τη Μπέτις δεν σκόραρε καν η ομάδα του Πειραιά, αφού είναι το μοναδικό της ευρωπαϊκό παιχνίδι που έμεινε στο 0-0 και η μοναδική ομάδα στην οποία δεν σημείωσε γκολ ο Ολυμπιακός κατά τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Το μεγάλο ματς με τη Μίλαν ήταν άλλων συνθηκών για τον Ολυμπιακό. Το έφερε στα μέτρα του και άνοιξε το σκορ στο 60’ για να νικήσει με 3-1.

Παρατηρούμε πως σε όλα τα παιχνίδια που ο αντίπαλος ήταν στα μέτρα του ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς και νίκησε εύκολα. Έχει σημασία επίσης ότι το έκανε την περίοδο που είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα και δεν μπορούσε να βάλει γρήγορο γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.