Η Ντιναμό ενόψει Ολυμπιακού τρέμει Φορτούνη και Καραϊσκάκη

Τι τρέμουν οι Ουκρανοί ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στι 14 Φεβρουαρίου στον Πειραιά.

Η Ντιναμό ενόψει Ολυμπιακού τρέμει Φορτούνη και Καραϊσκάκη

Σε δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League. Η ουκρανική ομάδα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με το μυαλό της να είναι μόνο στους Πειραιώτες.

Η Ντιναμό περνάει από κόσκινο τους «ερυθρόλευκους» και τα Μέσα στην Ουκρανία ασχολούνται με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή τρέμουν δύο πράγματα οι Ουκρανοί ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο με το οποίο ασχολούνται όλα τα Μέσα στην Ουκρανία είναι το sold out. Μάλιστα γράφουν πως «υπήρχε η πιθανότητα το παιχνίδι να γίνει χωρίς κόσμο, αλλά η UEFA δεν τιμώρησε τον Ολυμπιακό». Φυσικά και δεν υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά μάλλον ήταν μία ελπίδα που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Ντιναμό.

Το κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει ήδη προκαλέσει φόβο στην ομάδα από το Κίεβο και τα περισσότερα ρεπορτάζ αναφέρονται στη δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό.

Ο δεύτερος φόβος των Ουκρανών έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη. Στέκονται στον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά και στα τελευταία του κατορθώματα. Αναφέρουν πως η Ντιναμό θα έχει πολύ δύσκολο έργο για να τον περιορίσει και πως εκεί θα πρέπει να εστιάσει αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.