Ολυμπιακός: Το αρνητικό σερί στην Ευρώπη μεγαλώνει!

Το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συνεχώς μεγαλώνει και ακολουθούν εξίσου δύσκολα ματς στο Europa League, όπως αυτό στη Νάντη. 

Ολυμπιακός: Το αρνητικό σερί στην Ευρώπη μεγαλώνει!

Έχει χάσει την πυγμή του ο Ολυμπιακός στο ευρωπαϊκό στερέωμα τους τελευταίους μήνες; Προφανώς και την έχει χάσει. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το «φωνάζουν» τα αποτελέσματα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τα δέκα συνεχόμενα παιχνίδια, όπου δεν έχουν πάρει νίκη σε 90 λεπτά αγώνα. Ναι μεν έχουν προκριθεί επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας και του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά αυτό συνέβη μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Η αλήθεια είναι ότι το αρνητικό σερί είχε συζητηθεί εκτενώς στον Ρέντη πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Γαλλία. Εντούτοις, αποδείχθηκε ότι δεν αποτέλεσε το έξτρα κίνητρο για να μην φτάσει ο Ολυμπιακός στο σημείο να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στο 2022 δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά! Η τελευταία φορά που έφτασαν να πανηγυρίσουν νίκη, ήταν στις 25 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα, αυτή η νίκη ήρθε στο 89’! Δηλαδή αν δεν σκόραρε ο Τικίνιο, μπορεί να πηγαίναμε ακόμα πιο πίσω, στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο 3-0 επί της Φενέρ στην Πόλη!

Από το ματς με την Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη, οι Πειραιώτες έχουν μία ήττα από την Αντβέρπ, δύο ήττες από την Αταλάντα, μία ήττα και μία ισοπαλία από την Μακάμπι Χάιφα, δύο ισοπαλίες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, δύο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα Λεμεσού και μία ήττα από τη Ναντ.

Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει την Φράιμπουργκ στο Φάληρο και εν συνεχεία την εξαιρετικά επικίνδυνη Καραμπάχ σε Φάληρο και Αζερμπαϊτζάν!