Προπόνηση στη Λουκέρνη και… προσγείωση

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την παραμονή του στην Ελβετία ο Ολυμπιακός, ενώ διατηρούνται χαμηλοί ενόψει και των αναμετρήσεων με τη Μπέρνλι.

Προπόνηση στη Λουκέρνη και… προσγείωση

Η δουλειά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε έτσι όπως έπρεπε. Η ομάδα του Πειραιά έκανε μία πειστική εμφάνιση και στη Λουκέρνη επιβεβαιώνοντας πως η νοοτροπία έχει αρχίσει και αλλάζει στις τάξεις των "ερυθρόλευκων".

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την παραμονή τους επί ελβετικού εδάφους με προπόνηση που έγινε σε βοηθητικό γήπεδο της Λουκέρνης το πρωί. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να χάσει χρόνο και προγραμμάτισε προπόνηση νωρίς το πρωί και στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού αναχώρησαν οδικώς για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης και από εκεί να "πετάξουν" για την Αθήνα.

Ήδη στις τάξεις των Πειραιωτών το κλίμα που υπάρχει είναι πως η προσοχή όλων στρέφεται στα ματς με τη Μπέρνλι, τα οποία μόνο απλή διαδικασία δεν είναι. Αυτό που επιχείρησε αμέσως ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν προσγείωση των ποδοσφαιριστών του. Πέρα από τα τυπικά συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη στη Λουκέρνη ο Πορτογάλος αυτό που τόνισε είναι πως δεν έχει τελειώσει η δουλειά.

Ναι μεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες του, αλλά από την άλλη τους τόνισε μετά το ματς πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Έχει μπροστά του δύο πολύ σκληρές μάχες με τη Μπέρνλι και τους θέλει όλους προσηλωμένους στο μεγάλο στόχο.