Καρεμπέ: «Ανοιχτή η κλήρωση...» (pic)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ με ανάρτησή του στο Instagram υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ασφαλώς και μπορεί να αποκλείσει την Αϊντχόφεν και να προκριθεί στους «16» του Europa League

Καρεμπέ: «Ανοιχτή η κλήρωση...» (pic)

Ανοιχτή χαρακτήρισε την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Καρεμπέ, έπειτα από την κλήρωση που έφερε στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» την Αϊντχόφεν.

Η ολλανδική ομάδα, η οποία τερμάτισε πρώτη στο όμιλο με αντιπάλους την Γρανάδα, τον ΠΑΟΚ και την Ομόνοια, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο δρόμο για τους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εικόνα από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε 4-1 την Αϊντχόφεν στην Τούμπα. Το ματς στην Ολλανδία ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 3-2.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ με ανάρτηση του στο Instagram χαρακτήρισε «ανοικτή» την υπόθεση πρόκριση απέναντι στους Ολλανδούς.

Παράλληλα στο ποστάρισμα που έκανε, ανέφερε ότι ο σύλλογος είναι υπερήφανος που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

«Ανοιχτή κλήρωση!!! Πάντα υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την ελληνική Λίγκα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» και αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να κληρωθούν με μια ομάδα πολύ πιο δύσκολη, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά πως τα πάντα είναι ανοιχτά και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι εκείνοι που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στα… ευρωπαϊκά σαλόνια και ασφαλώς έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν περήφανοι.