Γρανάδα - ΠΑΟΚ 0-0: Τι είπε ο Φερέιρα για το «διαζύγιο»

Ο απερχόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γρανάδα και μίλησε… φιλοσοφικά για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του

Γρανάδα - ΠΑΟΚ 0-0: Τι είπε ο Φερέιρα για το «διαζύγιο»

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο του ματς πριν αναχωρήσει για την Βραζιλία και την Παλμέιρας καθοδήγησε τον «δικέφαλο του βορρά» σε ισοπαλία στην Ισπανία κόντρα στην Γρανάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Νομίζω ότι κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι δεύτερη στην βαθμολογία στην Ισπανία. Όπως μπορούμε να δούμε όταν η ομάδα είναι πλήρης, τότε γίνεται πολύ πιο ανταγωνιστική. Σήμερα ήμασταν πολύ συνεπείς και σε άμυνα και σε επίθεση. Μπορώ να πω ότι είχαμε τις ευκαιρίες στο δοκάρι και με τον Βαρέλα, και στο δεύτερο μέρος με τον Σφιντέρσκι που μπορούσε να τελειώσει την φάση, απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται ελάχιστες φάσεις σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να μην πω και να μην εξάρω το γήπεδο της Γρανάδα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη.

Με Γκαρσία προπονητή στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ!

Από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης είχα δηλώσει ότι είναι ένας ανοιχτός όμιλος και όλες οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να περάσουν. Είδαμε σήμερα ότι η Ομόνοια έχασε στο τελευταίο λεπτό από την Αϊντχόβεν και το λέω για αυτούς που υποτίμησαν τον αντίπαλο. Όποια παίζει σε αυτή την διοργάνωση είναι καλή, ο όμιλος είναι ανοιχτός και όλα μπορούν να γίνουν.

Το μέλλον του προπονητή είναι πάντα η επόμενη μέρα, αυτή την στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ. Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και θα δούμε τι θα γίνει. Με αφήνει ευχαριστημένο και περήφανο ότι η ομάδα έχει μια αγωνιστική ταυτότητα. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και μπορεί ακόμα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να μην τονίσω ότι ο αντίπαλος προπονητής, διάβασε καλά το παιχνίδι. Μας αφήνει ικανοποιημένους το γεγονός ότι ο αντίπαλος φοβήθηκε το ματς».