Με Γκαρσία προπονητή στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ!

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ, θα περιμένει στο Αγρίνιο την αποστολή το μεσημέρι και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Γκαρσία προπονητή στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ!

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας και απόψε έδωσε τον τελευταίο του αγώνα ως τεχνικός του «Δικεφάλου».

Γρανάδα - ΠΑΟΚ 0-0: Τι είπε ο Φερέιρα για το «διαζύγιο»

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του ΠΑΟΚ άλλαξε το πρόγραμμα επιστροφής της ομάδας.

Η αποστολή επιστρέφει το μεσημέρι στην Ελλάδα και θα κατευθυνθεί στο Άκτιο, εκεί όπου θα προσγειωθεί η πτήση τσάρτερ που θα την μεταφέρει.

Ακολούθως η ομάδα θα προετοιμαστεί για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα έχει στον πάγκο της άλλον προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μάλιστα θα περιμένει την αποστολή στο Αγρίνιο, όπου θα καταλύσει και μάλιστα θα κατευθύνει αυτός τον «Δικέφαλο» κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αινιγματικό ποστ του Γ. Σαββίδη ενόψει Γραναδα με Βιεϊρίνια και... Πάμπλο Γκαρσία

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα έχει την επιμέλεια δύο προπονήσεων προκειμένου να γνωριστεί καλύτερα με τους παίκτες και να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Όσο για το θέμα με το δίπλωμα UEFA Pro, το οποίο ο Γκαρσία δεν διαθέτει, θα είναι δίπλα του ο Γιάννης Αμανατίδης, που είναι κάτοχος.

ΠΑΟΚ : Χωρίς δίπλωμα προπονητή ο Γκαρσία, αλλά υπάρχει τρόπος…

Ο Γκαρσία έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι μαθήματα σε σχολή προπονητών της ΕΠΟ για να το πάρει.

Στο πλευρό του θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Μάριο Γκαλίνοβιτς, και ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης.