Ισπανία: Νέος τεχνικός ο Λουίς Ενρίκε

Η Ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι της ομάδας.

Ισπανία: Νέος τεχνικός ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε αναλαμβάνει εκ νέου το τιμόνι της Ισπανίας. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Τρίτη (19/11) την επιστροφή του στην ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής τον Μάρτιο λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη του Χάνα η οποία δυστυχώς απεβίωσε τον Σεπτέμβριο.

Ο Ρομπέρτο Μορένο τον αντικατέστησε και οδήγησε την «φούρια ρόχα» στα τελικά του Euro 2020 όμως, σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες η πόρτα για τον Λουίς Ενρίκε που είχε αποχωρήσει για τους δικούς του λόγους ήταν πάντα ανοιχτή όταν θα ήταν έτοιμος να αναλάβει, και ήρθε η ώρα αυτό να γίνει.

Τα λόγια του Λουίς Ρουμπιάλες ήταν συγκεκριμένα:

«Είχαμε πει εξ αρχής πως επικεφαλής αυτού του πρότζεκτ είναι ο Λουίς Ενρίκε και η συνεργασία είναι μέχρι και το Μουντιάλ του Κατάρ. Είμαστε ικανοποιημένοι με το έργο του Ρόμπερτ (Μορένο), αλλά είχαμε πει πως η πόρτα θα ήταν ανοιχτή στην επιστροφή του Λουίς Ενρίκε και αυτό κάναμε. Είναι ένας προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό και τον εμπιστευόμαστε».