Πρόβλημα με Τσιμίκα στην Εθνική Ελπίδων

Ο μπακ του Ολυμπιακού χάνει το μπαράζ της Τρίτης με αντίπαλο την Αυστρία λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Πρόβλημα με Τσιμίκα στην Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη κόντρα στην Αυστρία, αλλά τα νέα που έρχονται δεν είναι ευχάριστα. Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε επί αυστριακού εδάφους προέκυψε πρόβλημα με τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Αυτό σημαίνει πως ο «Τσίμι» δεν θα παίξει στον αγώνα μπαράζ για το Euro U21 κόντρα στην Αυστρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Εθνικής Ελπίδων ο μπακ του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί οριστικά στο παιχνίδι με την Ασυτρία. Το ιατρικό επιτελείο της Ελλάδας δεν έχει σκοπό να ρισκάρει, ενώ και ο ποδοσφαιριστής πονάει. Μένει να επιστρέψει στην πατρίδα μας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς. Πάντως, η πρώτη εικόνα που υπάρχει είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά δεν μπορεί να παίξει κόντρα στην Αυστρία.