OPAP Arena: «Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς-Απόλυτα ασφαλής και εύπαικτος»

Εξήγηση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην "OPAP Arena" από τον υπεύθυνο της "GRASSFORM".

OPAP Arena: «Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς-Απόλυτα ασφαλής και εύπαικτος»

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην "OPAP Arena" προκάλεσε πολλά παράπονα με τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Γουτ Βέγκχορστ να θίγουν το ζήτημα στις δηλώσεις τους μετά το Ελλάδα - Ολλανδία.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας, "GRASSFORM", Αντώνης Γκριμότσης, ο οποίος σε συνεργασία με τη Super League, έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων, εξήγησε τους λόγους πίσω από την εικόνα αυτή:

«Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και ευπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών. Η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media.