Ολυμπιακός-Εθνικός 13-4: Ποιος τις είδε και δεν τις φοβήθηκε...

«Λαβωμένος» από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός πήρε εκδίκηση απέναντι στον Εθνικό, νικώντας τον με 13-4 στο «Παπαστράτειο» και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Ολυμπιακός-Εθνικός 13-4: Ποιος τις είδε και δεν τις φοβήθηκε...

Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου φαίνεται πως… έθιξε τον εγωισμό των παικτριών του Ολυμπιακού, οι οποίες δεν έδειξαν έλεος στον Εθνικό, κέρδισαν με 13-4 και έστειλαν το μήνυμα πως εκείνες θα προκριθούν στους τελικούς της Α1.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν, κράτησαν το σκορ στην ισοπαλία και έδειξαν πως θα μπορούσαν να κοντράρουν ξανά τις πρωταθλήτριες. Οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη όμως με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου απέκτησαν διαφορά, πάτησαν γκάζι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης σε εκείνες του Στέφανου Λέανδρου.

Η Τριχά ξεχώρισε για ακόμη μια φορά πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ με δύο ακολούθησαν οι Ελ. Πλευρίτου, Σιούτη και Σάντα. Δύο γκολ σημείωσε για τον Εθνικό η Νίνου.

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (17/5).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 3-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 2, Βάσω Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Αουτ

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου 1, Τορνάρου, Μαυρωτά, Κατσίμπρη, Κλαψιανού