Tσιμίκας: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να φτάσω στην Εθνική»

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός. 

Tσιμίκας: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να φτάσω στην Εθνική»

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μες την Εθνική Ανδρών και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολίασε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική ανδρών. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι, με τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει. Μπορεί να μην παίζουμε καλά σε όλα τα ματς, αλλά το θέμα είναι να νικάμε. Εφόσον πετύχαμε ένα γκολ, μετά κρατήσαμε το σκορ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, συνεχίζουμε έτσι.

Σίγουρα υπάρχει απόσταση από την Εθνική Ελπίδων μέχρι την Ανδρών γιατί εδώ έχεις να κάνεις με άντρες, παίκτες μεγάλης κλάσης που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ προσωπικά δουλεύω κάθε μέρα σκληρά για να βγάζω καλά πράγματα στο γήπεδο και το έχω ξαναπεί ότι όπου παίζω θα δίνω το 100% με πάθος και δουλειά.

Όλα τα παιδιά είναι φιλικοί μαζί μου. Άλλους τους ήξερα, άλλους τους γνώρισα τώρα. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, το οποίο και με βοήθησε. Το γεγονός πως ξεκινώ βασικός στον Ολυμπιακό, μου δίνει αυτοπεποίθηση και καλά τρεξίψατα. Θα πάμε στη Φινλανδία με μόνο στόχο τη νίκη».