Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε ο Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Μίκαελ Σκίμπε για τα ματς με την Ουγγαρία και την Φινλανδία. 

Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε ο Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του Μίκαελ Σκίμπε για τα ματς της Ελλάδας με την Ουγγαρία (12/10, ΟΑΚΑ) και Φινλανδία (15/10, Tampere Station). Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, όπως και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, εκλήθησαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.

Πλην του Τσιμίκα, ακόμα τέσσερις «ερυθρόλευκοι» συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Φορτούνη, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, όταν θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30. Η προπόνηση είναι ανοικτή για το κοινό και τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Μπάρκας

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστα Μανωλάς, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάριος Οικονόμου, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Μπουχαλάκης

Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Ευθύμης Κουλούρης