Εθνική: Προπονήθηκε ο Μασούρας

Ο Γιώργος Μασούρας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ για το ματς με το Κόσοβο.

Εθνική: Προπονήθηκε ο Μασούρας

Η Εθνική μας ομάδα πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στο πρώτο της παιχνίδι για το Nations League επικρατώντας με σκορ 1-0 της Β. Ιρλανδίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το περιμένει, ωστόσο ακόμα ένα πολύ μεγάλο ματς με αντίπαλο το Κόσοβο.

Η προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε και από αυτήν προέκυψαν ευχάριστα νέα για τον Γκουστάβο Πογιέτ. Άπαντες συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση και ανάμεσα τους και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος έλειψε από το πρώτο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει για την Πρίστινα το Σάββατο (4/6) με πτήση τσάρτερ που θα αναχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε ότι το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (5/6, 21:45), ενώ το Κόσοβο στην πρεμιέρα του επικράτησε της Κύπρου.