Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι Κωνσταντινίδης και Φύσσας επέκτειναν τα συμβόλαια τους έως το 2024!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ανανεώθηκε η συνεργασία της Ομοσπονδίας έως το καλοκαίρι του 2024 με τον (τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων) Κώστα Κωνσταντινίδη και τον (αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών) Τάκη Φύσσα.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι Κωνσταντινίδης και Φύσσας επέκτειναν τα συμβόλαια τους έως το 2024!

Την συνεργασία τους με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα συνεχίσουν έως το 2024 οι Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Τάκης Φύσσας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστό πως τα συμβόλαια του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων και του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών ανανεώθηκαν έως τις 30 Ιουνίου του 2024.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να ανανεώσει τη συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Να χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των 16) με έξοδα των ομάδων.

Στην συνεδρίαση της Ε.Ε. έγινε και η «Παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: "Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης».

Υπενθυμίζεται πως η είδηση ήρθε ενώ υπάρχουν πληροφορίες για συζητήσεις ανάμεσα στον Τζον Φαν'τ Σιπ και την ΕΠΟ για ανανέωση, έως τα τελικά του Euro 2024 (στη Γερμανία) και υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί.