Κλοπ: «Δύσκολο να γίνουν μεταγραφές, έχουμε ταλέντα που θα αξιοποιήσουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι δεν περιμένει ιδιαίτερη κινητικότητα στη μεταγραφική καλοκαιρινή περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Όσο για την Λίβερπουλ, τόνισε ότι υπάρχουν ταλέντα στον σύλλογο, που θα αξιοποιηθούν.

Κλοπ: «Δύσκολο να γίνουν μεταγραφές, έχουμε ταλέντα που θα αξιοποιήσουμε»

Η διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού προκάλεσε οικονομικά προβλήματα στις ομάδες, με αποτέλεσμα η δυνατότητα για δαπανηρές μεταγραφές να είναι περιορισμένη.

Το ίδιο ισχύει για την πρωταθλήτρια της Premier League, Λίβερπουλ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής, μάλιστα, δήλωσε ότι υπάρχουν ταλέντα στο εσωτερικού του συλλόγου, τα οποία θα αξιοποιηθούν κατάλληλα:

«Είναι απολύτως φυσιολογικό και αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιμένω ιδιαίτερη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι. Ίσως μπορέσουμε αργότερα να κινηθούμε πιο άνετα, αν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Αλλά και πάλι η ομάδα μου δεν χρειάζεται να αλλάξει. Δεν είναι πως στηρίζομαι σε μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως έχουμε 16 – 17 παίχτες που αγωνίζονται όλοι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε εκατομμύρια επειδή απλά το θέλουμε. Πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη. Ο κορονοϊός θα επηρεάσει σαφέστατα τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων.

Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και η ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή. Πώς ενισχύεις ένα τέτοιο σύνολο. Σαφώς χρειάζεσαι λεφτά. Αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μέσα από τα μικρότερα κλιμάκια του συλλόγου. Έχουμε τρεις – τέσσερις νεαρούς που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στην επόμενη μέρα της Λίβερπουλ».