Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Κουρζαβά (vid)

Κάτοικος Παρισιού θα παραμείνει έως και το 2024 ο Λαϊβίν Κουρζαβά ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Κουρζαβά (vid)

Με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το 2024 ο Λαϊβίν Κουρζαβά. Ο ίδιος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των Παριζιάνων και οι θετικές εμφανίσεις του έκαναν τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να τον εμπιστευτούν και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Συγκεκριμένα το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2020 και η πρωταθλήτρια Γαλλίας προχώρησε στην ανανέωσή του συμβολαίου του μέχρι και το καλοκαίρι του 2024. Ο Γάλλος αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους το 2015 με μεταγραφή αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μονακό. Να σημειωθεί μάλιστα, πως ο Κουρζαβά έχει σημειώσει 13 γκολ και 21 ασίστ σε 123 συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί.

Μετράει επίσης 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας έχοντας σημειώσει 1 γκολ, ενώ από την μεριά της η Παρί έκανε γνωστή την ανανέωση της συμεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μέσα από βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Τέσσερα επιπλέον χρόνια».