Λίβερπουλ: Η γυναίκα του Κλοπ… άλλαξε την ιστορία

Το 2013 η γυναίκα του Γιούργκεν Κλοπ του απαγόρευσε να δεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που του είπε "κάτι καλό συμβαίνει εκεί". 

Λίβερπουλ: Η γυναίκα του Κλοπ… άλλαξε την ιστορία

Πως θα μπορούσε να είχε αλλάξει η ιστορία; Κι αυτό χάρη σε μία γυναίκα. Τη γυναίκα του Γιούργκεν Κλοπ για την ακρίβεια, η οποία το 2013 δεν τον άφησε να υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κλοπ είχε κατακτήσει δυο τίτλους Bundesliga με την Ντόρτμουντ και είχε φτάσει την ομάδα μέχρι τον μεγάλο τελικό του Champions League όπου ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποχωρούσε από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γερμανός τεχνικός ήταν στη λίστα με τους αντικαταστάτες. Η γυναίκα του όμως ήταν κάθετα… αντίθετη.

«Τον ρώτησα αν πιστεύει πως "κούμπωσε" όλο αυτό με τη Λίβερπουλ και μου είπε πως το 2013 τον ήθελε η Γιουνάιτεντ, αλλά η σύζυγός του δεν είχε καλό προαίσθημα. Όταν προέκυψε η Λίβερπουλ, εκείνη του είπε πως θα ήταν καλή επιλογή γιατί "κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει εκεί"» είπε ο παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, Φιλ Τόμσον!