Άστον Βίλα-Γουλβς 0-1: Οι «λύκοι» έχουν τον τρόπο (Highlights)

Η Γουλβς νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Άστον Βίλα πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική της επιτυχία μετά την επανέναρξη της Premier League.

Άστον Βίλα-Γουλβς 0-1: Οι «λύκοι» έχουν τον τρόπο (Highlights)

Την τρίτη της νίκη μετά την επανέναρξη της Premier League πανηγύρισε η Γουλβς. Οι "λύκοι" επικράτησαν με σκορ 1-0 εκτός έδρας της Άστον Βίλα. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο σε αυτά τα τρία παιχνίδια έχει καταφέρει να διατηρήσει και ανέπαφη την εστία της. Η Γουλβς έχει επανέλθει με ένα σφιχτό σχήμα και προσέχοντας αρκετά την άμυνα της.

Και στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα ο Νούνο παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 3-5-2 και με τον Τραορέ να μένει στον πάγκο. Σε αυτό το παιχνίδι η Γουλβς δεν ήταν το ίδιο καλή όπως στα προηγούμενα παιχνίδια της. Την προβλημάτισε ίσως η πολύ καλή τακτική που ακολουθούσε στο ματς η Άστον Βίλα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά τους "λύκους" και τους έκλεισαν την επιλογή να παίξουν κάθετα. Κάπως έτσι όλο το παιχνίδι της Γουλβς μεταφέρθηκε στα άκρα. Μόνο από τα δύο άκρα εκδήλωνε επιθέσεις η ομάδα του Νούνο. Ακόμη κι έτσι, όμως, η Γουλβς ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και αυτή που έφτιαχνε ευκαιρίες. Το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0 με τη Γουλβς να έχει πετάξει στο 41' τη μεγάλη ευκαιρία που δημιουργήθηκε από λάθος του πορτιέρ Νάιλαντ και το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ζότα.

Στην επανάληψη ο Νούνο Εσπίριτο έβαλε τον Τραορέ στο παιχνίδι και εκείνος φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του και μάλιστα να έχει συμμετοχή στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Ντεντόνκερ στο 62' απέφυγε ωραία τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων του και με άψογο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Η Γουλβς διαφύλαξε χωρίς προβλήματα το υπέρ της σκορ και έφτασε έτσι στην τρίτη διαδοχική της νίκη μετά την επανέναρξη της Premier League.

Γουλβς: Πατρίτσιο - Μπόλι, Κοάντι, Σάις - Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Τζόνι - Χιμένες (85' Νέτο), Ζότα (60' Τραορέ).

Νούνο: «Στο ποδόσφαιρο τα σχέδια ανατρέπονται»

Η βαθμολογία