Νούνο: «Στο ποδόσφαιρο τα σχέδια ανατρέπονται»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο και του σκόρερ της Γουλβς, Λεάντερ Ντεντόνκερ μετά τη νίκη 1-0 επί της Άστον Βίλα. 

Νούνο: «Στο ποδόσφαιρο τα σχέδια ανατρέπονται»

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μιλώντας στο BT Sport μετά τη νίκη 1-0 επί της Άστον Βίλα είπε: «Είμαι χαρούμενος με τη σκληρή δουλειά των παικτών. Αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν μπορούσαμε να έχουμε την κατοχή. Κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπάλες που ήταν σημαντικές σε αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος στο β΄μέρος μετά το γκολ ήταν να κρατήσουμε το σκορ και να μείνουμε συμπαγείς».

Άστον Βίλα-Γουλβς 0-1: Οι «λύκοι» έχουν τον τρόπο (vid)

Και συνέχισε όσον αφορά το μέλλον. «Στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνεις σχέδια, αλλά οτιδήποτε μπορεί να τα ανατρέψει»

Μιλώντας για τον σκόρερ είπε:«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λεάντερ, δουλεύει σκληρά. Ήρθε η ώρα τώρα να ανακάμψει και να προετοιμαστεί γιατί την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα και θα είναι δύσκολο

Για την προώθηση στην πέμπτη θέση: Αυτό που έχουμε μπροστά μας θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη εβδομάδα για να ανακάμψουμε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δούμε τι θα συμβεί»

Ο σκόρερ της Γουλβς, Λεάντερ Ντεντόνκερ δήλωσε: «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, το ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του. Τα τελευταία λεπτά ήταν αρκετά δύσκολα για μας επειδή έχαναν και προσπαθούσαν να επιτεθούν και να σκοράρουν, αλλά αντέξαμε».

Και συνέχισε αναφερόμενος στις ελπίδες της Γουλβς για έξοδο στο Champions League:

«Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι. Όλοι ονειρεύονται, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε και ρεαλιστές. Έχουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά κάναμε καλή αρχή, πήραμε εννέα βαθμούς από τους εννέα (που διεκδικήσαμε). Απλώς πρέπει σε κάθε ματς να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας».