Το αντίο του Κέβιν Μπουά στη Βασιλεία!

Ο Κέβιν Μπουά, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Βασιλεία. Ο 26χρονος εξτρέμ αποχαιρέτησε τους Ελβετούς

Το αντίο του Κέβιν Μπουά στη Βασιλεία!

Τέλος ο Κέβιν Μπουά από την Βασιλεία. Ο Ελβετός ακραίος επιθετικός, που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, κάτι που αναμενόταν να συμβεί αφού το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του μήνα.

«Έπειτα από τέσσερα αξέχαστα χρόνια με πολλές απίθανες και ξεχωριστές στιγμές έφτασα στο τέλος της καριέρας μου, με την Βασιλεία.

Τελειώνει ο Μπουά από τη Βασιλεία

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την απίστευτη υποστήριξη και το πάθος που έδειξαν για τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πάντα με υποστήριζαν. Εύχομαι στη Βασιλεία τα καλύτερα για το μέλλον», είπε ο Κέβιν Μπουά ο οποίος φέτος σε 19 αγώνες με τη Βασιλεία είχε 4 γκολ και 6 ασίστ.

«Έκλεισε ο κύκλος του Μπουά στη Βασιλεία»

Ο Κέβιν Μπουά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπλακεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχε έντονη φημολογία ότι βρίσκεται στη λίστα του.

Ο παίκτης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προχώρησαν οι συζητήσεις των δύο πλευρών για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι Τούρκοι για Μπουά: «Σε Μπεσίκτας ή Ολυμπιακό»

Αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι εκτός λίστας το όνομα του Κέβιν Μπουά.