Τελειώνει ο Μπουά από τη Βασιλεία

Ο Κέβιν Μπουά, που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, θα αποτελέσει παρελθόν για τη Βασιλεία, με την οποία δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Λουκέρνη.

Τελειώνει ο Μπουά από τη Βασιλεία

Ο Κέβιν Μπουά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπλακεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχε έντονη φημολογία ότι βρίσκεται στη λίστα του.

Η καριέρα του στη Βασιλεία φτάνει στο τέλος της, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου. Ο 26χρονος εξτρέμ δεν τα έχει βρει με την ομάδα του για να ανανεώσει και το παραδέχθηκε αυτό και ο προπονητής του ελβετικού συλλόγου.

Ο Μπουά δεν ήταν καν στην αποστολή της Βασιλείας για το παιχνίδι με τη Λουκέρνη και ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός και τόνισε πως ήρθε σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και από κοινού αποφάσισαν να μείνει εκτός αποστολής.

«Μίλησα μαζί του. Κατά συνέπεια αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να μην είναι στην αποστολή της ομάδας, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε την ίδια επιθυμία», ανέφερε ο Μαρσέλ Κόλερ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει βεβαιότητα ότι ο Κέβιν Μπουά δεν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά με τη φανέλα της Βασιλείας. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από ομάδες εκτός Ελβετίας.

Ο παίκτης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προχώρησαν οι συζητήσεις των δύο πλευρών για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι εκτός λίστας το όνομα του Κέβιν Μπουά.