«Έκλεισε ο κύκλος του Μπουά στη Βασιλεία»

Στην Ελβετία πλέον δεν πιστεύουν ότι η Βασιλεία μπορεί να «δελεάσει» τον Κέβιν Μπουά και να τον κρατήσει στο ρόστερ της, μετά το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού.

«Έκλεισε ο κύκλος του Μπουά στη Βασιλεία»

Κέβιν Μπουά λοιπόν! Ο Ελβετός εξτρέμ έκλεισε τον κύκλο του στην Βασιλεία, καθώς δεν το πιστεύουν πλέον στην Ελβετία ότι οι «ροσομπλού» μπορούν να τον κρατήσουν στην πανέμορφη πόλη του ελβετικού βορρά. Η Βασιλεία έχει κάνει την προσπάθειά της, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ο Ολυμπιακός στο προσκήνιο, φαίνεται πώς η πορεία του παίκτη είναι προδιαγεγραμμένη.

Αρχικά, να ολοκληρωθεί ο τριετής κύκλος του στην Βασιλεία... Δευτερευόντως, ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει πλέον σοβαρές πιθανότητες για να τον εντάξει στο δυναμικό του και να αποτελέσει το πρώτο σοβαρό μεταγραφικό «χτύπημα» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πατέρας του διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», μάλιστα επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν έχει δεχτεί καν πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά όλο αυτό πιθανότατα βα είναι και ένα «παιχνιδάκι» του Άνχελ Μπουά. Ίσως να είναι και μία άτυπη συμφωνία με τους Πειραιώτες να μην πει λέξη.

Ο Μπουά λοιπόν δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στον Ολυμπιακό και αυτό που περιμένει ουσιαστικά είναι ένα νεύμα από την... πλατεία Αλεξάνδρας.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν και για ακόμη έναν εξτρέμ. Αν λάβουμε ως δεδομένο ότι ο Εμρέ Μορ δεν θα συνεχίσει και η παραμονή του Λάζαρου μόνο σίγουρη δεν είναι από τη στιγμή που θα συνεχίσει στο λιμάνι ο Μαρτίνς, τότε ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει κι άλλον... Μπουά. Θα επιχειρήσει να πυροδοτήσει μία «βόμβα». Αν δεν του «κάτσει», τότε θα ψάξει μία λύση τύπου Μπουά. Ο Μαροκινός Ασράφ Μπενσρακί υπάρχει στην ατζέντα, αλλά όχι τόσο ψηλά όπως έχει παρουσιαστεί.