Οι Τούρκοι για Μπουά: «Σε Μπεσίκτας ή Ολυμπιακό»

Τουρκικά δημοσιεύματα θεωρούν πως ο Κέβιν Μπουά θα καταλήξει είτε στην Μπεσίκτας είτε στον Ολυμπιακό. Τι πραγματικά ισχύει με τον 26χρονο εξτρέμ.

Οι Τούρκοι για Μπουά: «Σε Μπεσίκτας ή Ολυμπιακό»

Ο Κέβιν Μπουά είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες. Το όνομά του βρίσκεται καθημερινά στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» και με τους Ελβετούς να επιμένουν ότι δεν αποκλείεται να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή ωστόσο είναι γνωστό πως ο 26χρονος άσος δεν απασχολεί μόνο τους Πειραιώτες. Και η Μπεσίκτας είναι στο κόλπο της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή και ειδικά μετά τα νέα οικονομικά δεδομένα λόγω της κρίσης ασχολείται σοβαρά μαζί του.

Στην Τουρκία εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν νέα ρεπορτάζ για τον εξτρέμ της Βασιλείας. «Ο Μπουά πάει στην Μπεσίκτας ή στον Ολυμπιακό» είναι ο τίτλος της «Fanatik».

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Μπεσίκτας έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί βασικό αντίπαλό της τον Ολυμπιακό. Και αυτοί θεωρούν πως ο παίκτης είναι πιο κοντά στον Πειραιά απ' ό,τι στην Κωνσταντινούπολη.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για τον Μπουά και τον Ολυμπιακό. Ναι μεν το όνομά του «παίζει», αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κοντά όσο το παρουσιάζουν οι Ελβετοί. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ μεγάλη λίστα για την ενίσχυση των άκρων του και το θέμα του Μπουά δεν είναι τόσο προχωρημένο.