Μάρκους Ράσφορντ: Έγινε γκράφιτι στο Μάντσεστερ! (pic)

Ένα πανέμορφο γκράφιτι του Μάρκους Ράσφορντ κοσμεί πλέον το Μάντσεστερ μετά την επιστολή του στη βρετανική κυβέρνηση για την περιοχή δωρεάν γευμάτων σε σχολεία.

Μάρκους Ράσφορντ: Έγινε γκράφιτι στο Μάντσεστερ! (pic)

Η πρωτοβουλία του Μάρκους Ράσφορντ και ο τρόπος που έπεισε την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική στο θέμα σίτισης των παιδιών αποτελεί πηγή έμπνευσης. Αρχικά, οι Βρετανοί υπουργοί δήλωσαν ότι τα κουπόνια για σχολικά τρόφιμα δεν θα ήταν διαθέσιμα κατά την διάρκεια των διακοπών.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αποθεώνουν τον... Ράσφορντ!

Τότε ο 22χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε επιστολή στη βρετανική κυβέρνηση, καλώντας το Κοινοβούλιο να συνειδητοποιήσει τα προβλήματα πολλών φτωχών οικογενειών και πάνω απ 'όλα, το γεγονός ότι πολλά παιδιά έμειναν χωρίς κουπόνια γεύματος με το κλείσιμο των σχολείων.

Η αντίδρασή του έγινε Viral και είχε καθολική αποδοχή, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αλλάξει άποψη. Μετά από αυτή την στάση ο Ράσφορντ έγινε λαϊκός ήρωας στο Μάντσεστερ και μάλιστα του έκαναν γκράφιτι!

Σε ένα τοίχο της πόλης εμφανίζεται ο Ράσφορντ με το εξής μήνυμα: «Απλά δείτε τι μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλέψουμε όλοι μαζί».

Στα 22 του χρόνια ο άσος της Γιουνάιτεντ έχει γίνει πηγή έμπνευσης!