Δικαιώθηκε ο Ράσφορντ για τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία

Η αγγλική κυβέρνηση έκανε πίσω μετά το γράμμα του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ και θα συνεχίσει την σίτιση των μαθητών στα σχολεία.

Δικαιώθηκε ο Ράσφορντ για τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι επίμονες προσπάθειες του Μάρκους Ράσφορντ για να συνεχιστεί η σίτιση των μαθητών στην Αγγλία. Η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε σημαντικά οικονομικά προβλήματα στην Βρετανία και η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον εξέταζε το ενδεχόμενο να σταματήσει τα δωρεάν γεύματα που δίνονταν στα σχολεία.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω ανοιχτού γράμματος προς το βρετανικό κοινοβούλιο είχε κάνει έκκληση κατά του συγκεκριμένου μέτρου, υποστηρίζοντας πως στην περίοδο της πανδημίας αρκετές οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πολλά παιδιά είναι υποσιτισμένα.

Έτσι, πλέον είδε τις προσπάθειές του να αποφέρουν «καρπούς», αφού η κυβέρνηση της χώρας έκανε πίσω και ανακοίνωσε την επέκταση του μέτρου σίτισης εγκρίνοντας ένα κονδύλι 120 εκατομμυρίων λιρών.

Στο άκουσμα της απόφασης ο διεθνής Άγγλος επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Δεν ξέρω τι να πω. Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε, όταν είμαστε όλοι μαζί. Αυτή είναι η Αγγλία του 2020».

Δείτε το μήνυμα του ποδοσφαιριστή στο «Twitter»: