Premier League: Απομακρύνεται η Ευρώπη για την Άρσεναλ, έχασε στο 95' από την Μπράιτον! (highlights)

Σοκ για την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπράιτον. Παρ' ότι προηγήθηκαν, οι «κανονιέρηδες» υποχρεώθηκαν σε οδυνηρή εκτός έδρας ήττα (2-1)! Το πλήρες πρόγραμμα, τα highlights και η βαθμολογία της Premier League.

Premier League: Απομακρύνεται η Ευρώπη για την Άρσεναλ, έχασε στο 95' από την Μπράιτον! (highlights)

Ο Πέπε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά με δύο γκολ στα τελευταία 20 λεπτά η Μπράιτον πήρε σπουδαία νίκη χάρη στα τέρματα των Ντανκ (75') και Μοπέ (90'+5').

Νωρίτερα, για το τέλος φύλαγαν τo καλύτερο η Γουότφορντ και η Λέστερ στο εναρκτήριο ματς του σαββατιάτικου προγράμματος της 30ής αγωνιστικής της Premier League. Μέχρι το 90ό λεπτό σκορ δεν υπήρχε στην αναμέτρηση, αλλά το γκολ του Τσίλγουελ (μετά από ατομική ενέργεια και σουτ στο «Γ», το 4ο τέρμα της καριέρας του!) σε εκείνο το χρονικό σημείο για τις «αλεπούδες» δεν έκρινε την αναμέτρηση, αφού οι «σφήκες» αντέδρασαν και 3 λεπτά αργότερα με ανάποδο ψαλίδι του Ντόσον ισοφάρισαν στο τελικό 1-1.

Από το 2011 είχε να συμβεί στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας να λήγει ματς 1-1 με τα γκολ μετά το 90ό λεπτό!

Ισόπαλο το Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή

Η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1 στο Λονδίνο. Οι «πετεινοί» προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Μπερχβάιν, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά περισσότερο προσπάθησαν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ.

Η ομάδα του Μουρίνιο επιχείρησε να κρατήσει το 1-0 και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε στα καρέ της με μοναδικό στόχο να προστατέψει την εστία της. Η Μάντσεστερ από την πλευρά της πίεζε και δικαιώθηκε στο 81', όταν ο Πογκμπά μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φερνάντες. Στα τελευταία λεπτά του ματς δόθηκε και δεύτερο πέναλτι στη Γιουνάιτεντ, το οποίο σωστά πήρε πίσω ο διαιτητής κάνοντας χρήση του VAR. Εάν πάντως μία ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία, τότε αυτή ήταν η Γιουνάιτεντ.

Κάνοντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο, η Σαουθάμπτον πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νόριτς με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν ακόμα μία ήττα, παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον βλέπουν την παραμονή να απομακρύνεται.

Για τους «αγίους» ήταν ένα πολύ σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνουν να ξεμπλέξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υπόθεση παραμονή. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ καλό ματς με αρκετές ευκαιρίες και καλό ρυθμό.

Το προφίλ της 30ής αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6

Νόριτς - Σαουθάμπτον 0-3

(50' Ιγκς, 54' Άρμστρονγκ, 79' Ρέντμοντ)

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

(27' Μπερχβάιν / 81' Μπρούνο Φερνάντες)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6

Γουότφορντ - Λέστερ 1-1

(93' Ντόσον / 90' Τσίλγουελ)

Μπράιτον - Άρσεναλ 2-1

(75' Ντανκ, 90'+5' Μοπέ / 68' Πέπε)

19.30: Γουέστ Χαμ - Γουλβς

21.45: Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6

16.00: Νιουκάστλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

18.15: Άστον Βίλα - Τσέλσι

21.00: Έβερτον - Λίβερπουλ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6

22.00: Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ