Γουλβς: Με Μπέρμιγχαμ το τελικό τεστ πριν από την επανέναρξη της Premier League

Η Γουλβς θα δώσει το Σάββατο (13/6) το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ ενόψει της επανέναρξης της Premier League.

Γουλβς: Με Μπέρμιγχαμ το τελικό τεστ πριν από την επανέναρξη της Premier League

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League, Γουλβς θα παίξει φιλικό με την Μπέρμιγχαμ το Σάββατο (13/6) στο τελευταίο της παιχνίδι προετοιμασίας πριν από την επανέναρξη της σεζόν της Premier League.

Η Γουλβς έπαιξε την Τρίτη (9/6) φιλικό στο Μολινό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την οποία ηττήθηκε με 2-0 από γκολ που σημείωσαν οι Μπόστοκ και Γουόκερ.

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη νίκησε 2-0 σε φιλικό την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa, Γουλβς

Με τους "Λύκους" αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες της U23 ενώ χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο πήρε και ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Τώρα η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πηγαίνει στο St Andrew's για να αντιμετωπίσει τη Μπέρμιγχαμ σε ένα ματς όπου θα ισχύσουν τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Γουλβς - Ολυμπιακός: «Η Γερμανία φαβορί για να φιλοξενήσει το Final-8 του Europa League» (pic)

Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους βασικούς του καθώς είναι το τελικό τεστ πριν από τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στην Premier League.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2018 όταν με τη νίκη 2-0 η Γουλβς εξασφάλισε την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία.